Overview:

Visitor centre visualisations were concept designed to work alongside a new general arrangement at Meeth Quarry for Devon Wildlife Trust. The work supported fundraising for a series of modular visitor experience facilities. Visuals included a car park with welcome area, a kiosk-café with bike park and bridleway facilities and an eco glamping zone with nature play area and mini pump track.

  • Role:Design origination
  • Client: Devon Wildlife Trust
  • Location:Devon, UK
  • Organisation:Morton:Pattison/Môrafon Studios
Visitor centre visualisations
Visitor centre visualisations
Visitor centre visualisations

Within 12 weeks from first appointment to final funding submission, Beth, and the wider team, delivered an inspirational Interpretation Action Plan for Our Picturesque Landscape. It supported our successful Heritage Lottery Fund bid. We are thankful for their support with everything.

—David Shiel, Our Picturesque Landscape

I have worked with Beth on several projects including Toad Hall and Flamingo Lagoon. It was a real joy working with her every time. She has a very good eye for detail and is great at listening to the needs of a client. Beth is great at what she does, I have learnt a lot from her along the way.

—Sue Belej, WWT Slimbridge Wetland Centre

Beth project managed our vision for a pond dipping station at RSPB Loch Lomond, one of Scotland’s most highly designated sites. She created concept visualisations, for translation into technical drawings, bringing the project through planning & delivery. Feedback we’ve received from visitors, RSPB staff and volunteers has been excellent.

—Paula Baker, RSPB Loch Lomond